Työt
PYYDÄ TARJOUS

SHOWREEL

Making It Happen.

Teemme vuosittain suuren määrän sisältöä laidasta laitaan: videoina ja livestreamina. Mukaan mahtuu tunteita ja tietoa, kalvosulkeisia ja kuvallisia elämyksiä. Näyttelijöitä, asiantuntijoita ja arjen sankareita. Suuria toteutuksia ja kevyitä ratkaisuja.

Making Live Happen – Making Video Happen.

MAINOSVIDEO

Nuori Samuel Koskinen

Samuel Koskinen oli 1900-luvun alussa yksi Suomen tunnetuimpia maalareita. Hänen muistoaan jatkaa ja toteuttaa edelleen Turussa toimiva Turun ammattiopistosäätiö, joka kouluttaa tänäkin päivänä maalareita Koskisen jalanjäljissä.

Käsikirjoitimme ja tuotimme täyden palvelun videotuotannon TAO:lle kertomaan Samuel Koskisen tarinan videomuodossa. 1800-lukua huokuva pätkä ei jätä kylmäksi.

SOMEVIDEO

Street Eats

Tortilloiden maistelun yhteydessä syntyi video, jossa tuodaan näppärällä ja hauskalla tavalla esille tietoa Sodexon kestävämmistä ateriavaihtoehdoista.

Mainostoimisto NoBot.

MUSIIKKIVIDEO

Kyntää ja Soutaa

Herkät häät eivät ehkä kuvaile näitä kekkereitä parhaimmalla tavalla. Tuotimme mm. Selviytyjien voitosta tunnetun Miska Haakanan kesäisen musiikkivideon, Kyntää ja Soutaa.

Vastaavassa projektissa täytyy miettiä useita palasia, joiden tulee loksahtaa paikoilleen miellyttävien kuvausten ja hyvän lopputuloksen saamiseksi. Järjestämme tuotantoihin tarvittaessa näyttelijät, lokaatiot ja järsimme muun logistisen päänvaivan.

MAINOSVIDEO

Joulukorttitempaus

Siskot ja Simot Ry:lle toteutettu video vangitsee välittämisen ja joulumielen.

Facebookissa julkaistu video ylitti asiakkaan odotukset – sen on nähnyt yli 10-kertainen määrä ihmisiä normaaliin videopostaukseen verrattuna.

KYSY MEILTÄ LISÄÄ.

Istutaanko kahvikupillisen tai
etäpalaverin äärelle?

PYYDÄ TARJOUS YHTEYSTIEDOT