Livestream ja webinaarit
PYYDÄ TARJOUS

WE ARE LIVE.

Striimaus tuo yleisösi
paikan päälle mistä tahansa.

Hyvä livelähetys ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys – pätkivä kuva tai takkuileva ääni eivät ole katsojalle mieluisa kokemus. Hyvin toimivaa online-tapahtumaa on taas yhtä mukavaa – ellei mukavampaakin – seurata omalta kotisohvalta.

Pidämme huolen siitä, että jokainen toteutamamme webinaari, monikameratuotanto ja suora lähetys tehdään niin, että etänä katsominen ei harmita.


Tutustu tekemiimme lähetyksiin

AUTAMME MUUN MUASSA NÄISSÄ
KYSYMYKSISSÄ:

Millainen?

Webinaari voi olla kevyt tuotanto, jonka tarkoitus on saada informaatio välitettyä linjojen toiseen päähän. Toisaalta voidaan haluta tehdä korkean profiilin kokonaisuus, jossa yhdistyy brändisi visuaalisuus, kustomoitu katselusivu ja grafiikat, useat kamerakulmat sekä ikimuistoinen meininki.

MONIKAMERATUOTANTO KUSTOMOINTI

Minne?

Tätä nykyä alustoja, joihin voidaan tehdä livelähetys, on lukemattomia. Kaikille avoin lähetys voidaan toteuttaa omiin kanaviisi esimerkiksi Facebookiin tai Youtubeen. Kun halutaan suojata lähetys tietylle katsojajoukolle ja tietää tarkemmin, kuka lähetystä on katsonut, onnistuu tämä webinaarityökaluillamme. Katsojia on mahdollista osallistaa chatilla ja interaktiivisilla ominaisuuksilla, kuten äänestyksillä ja virtuaaliaplodeilla.

Toteutamme mutkattomasti ammattimaiset toteutukset myös muihin alustoihin, kuten Zoomiin ja Teamsiin.

SOME ZOOM/TEAMS SISÄINEN LÄHETYS DATA

Milloin?

Livelähetys on uniikki katselukokemus, mutta aina katsoja ei ehdi osallistumaan parhaaseen katseluaikaan tai haluaa palata tärkeään infoon lähetyksen jälkeen. Tallenteen tulee olla nopeasti lähetyksen jälkeen katsottavissa yhtä laadukkaasti ja helposti kuin suoranakin. Tarvittaessa jokainen lähetyksen osio voidaan katsoa helposti joutumatta kelaamaan parhaimmillaan usean tunnin mittaista videota.

LIVETALLENNE HELPPOUS

Mistä?

Toteutamme lähetykset laadukkaalla kuvalla ja äänellä sieltä missä tapahtuu – kokoustilasta, auditoriosta, kauppakeskuksesta – vain taivas on rajana. Oikeastaan, miksei taivaaltakin saisi lähetystä tehtyä? Mikäli tilaa ei ole omasta takaa valmiina, voidaan lähetys tuottaa studiolta Helsingissä.

Jos joku puhujista ei pääse paikan päälle tai sairastuu, saamme puhujat mukaan lähetykseen myös täysin etänä.

STUDIOKUVAUS JOUSTAVA ETÄTOTEUTUS
Webinaari CTA

Voisiko webcast olla osa myös sinun työkalupakkiasi? Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan lisää.

KIINNOSTUITKO?

Kerro lisää tarpeistasi,
niin tehdään täydellinen kokonaisuus.

PYYDÄ TARJOUS YHTEYSTIEDOT