Palvelut

Ratkaisu jokaiseen videotuotannon tarpeeseen!

Olemme moneen taipuva tuotantoyhtiö. Oli tarpeesi moniosainen videosarja avaimet käteen -periaatteella tai pelkkä videon leikkaus, on meillä tarjota ratkaisu ongelmaasi. Kotipaikkamme on Kerava, mutta tarvittaessa koko Suomi on konttorimme!

ESITUOTANTO

Esituotannossa hiomme visiot ideoiksi, ideat käsikirjoituksiksi ja konsepteiksi. Mielekkään idean löytymisen jälkeen annamme tarjouksen videon kustannuksista, joka kattaa kaikki työvaiheet, eikä yllätyksiä synny.

Onko videoidea jo valmiina, mutta toteuttaja puuttuu? Ota yhteyttä niin hoidetaan homma kuntoon!

TUOTANTO

Toteutamme kaikenkokoiset tuotannot laadusta tinkimättä. Ajanmukaiset työtavat ja -välineet varmistavat idean kiteytymisen moderniksi ja mieleenjääväksi kokonaisuudeksi. Tarvittaessa voimme tulla toteuttamaan jonkin osa-alueen projektistasi ilmakuvista ohjaukseen.

JÄLKITUOTANTO

Leikkauspöydällä hiotaan materiaali lopulliseen muotoonsa. Video versioidaan eri jakelukanaviin sopivaksi, värit ja äänet viimeistellään julkaisukuntoon ja tarvittaessa tuotetaan videoon grafiikkaa. Annamme sinulle aina mahdollisuuden vaikuttaa videon lopulliseen muotoon toimittamalla kommenttiversion videosta.

LIVE-TUOTANNOT

Toteutamme livestreamit ja webinaarit ketterästi nopeallakin aikataululla, niin ulkoisiin kuin sisäisinkiin kanaviin. Tarvittaessa tuomme paikalle myös äänentoiston, valaistuksen - koko tapahtumatekniikan.

OTA YHTEYTTÄ

Oli sinulla visio, valmis idea tai jo materiaalit valmiina,
löydät meistä oikean kumppanin projektillesi!

mico@roastcreative.fi
+358 40 4165225
mico@roastcreative.fi
+358 40 4165225